gist

Linked In, Facebook en Twitter weergeven binnen Gmail

Gisteren kondigde Gist.com een applicatie aan voor Gmail. Met die applicatie is het mogelijk om á la Rapportive binnen Gmail alle Social CRM gegevens te laten zien van een contactpersoon.Op dit moment is het alleen nog geschikt voor de betaalde versies van Gmail. Dus de mensen die gebruik maken van Google Apps. Gist geeft aan dat de gratis versie van Gmail niet zulke verregaande integratie mogelijkheden kent. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

Google heeft zelf de app op de homepage van Google Apps gezet, op het blog van Gist is stap voor stap de werking uitgelegd.

Gist.com

De website Gist.com biedt je de mogelijkheid om je diverse CRM gegevens uit Facebook, Linked In en Google Contacts samen te voegen. Een uitgebreide review over Gist.com is geschreven door Kees Romkes op Lifehacking.nl Inmiddels zijn er al een aantal updates gedaan ná de review waardoor Gist alleen maar meer mogelijkheden biedt. Er is ook een Iphone applicatie.

Alternatieven voor Gist:

Vodafone 360 heeft ook de potentie om een mooie social CRM tool te kunnen worden, maar daar worden de gegevens van diverse netwerken niet gemerged. Wat dat betreft lijkt Vodafone 360 erg op Friendbinder. Friendbinder bundelt iets meer maar laat meer de berichtenstroom van je contacten chronologisch zien.

Alternatieven voor de Gist Applicatie in Gmail:

Met Rapportive is het mogelijk om binnen Gmail in Firefox en Chrome ook meer informatie over je contactpersoon weer te geven. Bekijk deze video.

Discussieer mee!

Geen reacties op "Linked In, Facebook en Twitter weergeven binnen Gmail". Je kunt niet op dit bericht reageren.

Reacties zijn gesloten.