Je kunt me contacten via:

Waarvoor mag je me contacten?

In principe voor alles, verbeteringen, ideeën voor blogposts, wens om te bloggen of wat je maar wilt.
Check out my about.me profile!

Mijn profiel op LinkedIn

Wout van den Dool

Wout van den Dool

Discussieer mee!

5 reacties op "Je kunt me contacten via:"

 • Annick Oosterlee says:

  Beste Wout,
  Mijn naam is Annick Oosterlee en ik ben op het moment bezig met mijn afstudeerscriptie over “the motivations behind the use of Location Based Social Media in the Netherlands” om mijn MSc Marketing Management studie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam af te ronden. Niet geheel per toeval dus kwam ik op je blog terecht en kwam ik tot de conclusie dat jij een kenner bent! Graag zou ik je willen vragen of je het leuk vindt om een keer af te spreken en te praten over jouw ervaring met Foursquare. Waarom ben je begonnen? Zijn je redenen in de loop der maanden/jaren veranderd? Etc.
  Voor mijn scriptie ben ik opzoek naar Foursquare en/of Facebook Places gebruikers die eenmalig een interview van 30-60 minuten willen afleggen over hun ervaring met location-based social media. Ik ben bereid om het land af te reizen (al ben ik beperkt tot waar het OV mij brengt) en betaal de koffie als dank!
  Mocht je druk zijn of om een andere reden niet mee willen/kunnen werken aan mijn onderzoek dan begrijp ik dit. Het is misschien ook wel een beetje raar dat ik je zo “out of the blue” contact.
  Ik hoor graag van je en ben te bereiken op annickoosterlee@gmail.com.
  Met vriendelijke groet,
  Annick Oosterlee

  • wout says:

   @Annick Oosterlee Ik zie je reactie nu pas (net terug van vakantie)… Kan ik je nog helpen?

   • Annick Oosterlee says:

    @wout  @Annick Oosterlee Bedankt voor je reactie! Ik ben inmiddels begonnen met de analyse van de eerste interviews maar mocht je aankomende week nog tijd hebben dan zou ik jouw ervaringen graag meenemen in mijn onderzoek. Een Skype interview is ook mogelijk en ik zou je zelfs de vragen per e-mail kunnen opsturen. Ik hoor het graag!

 • tom says:

  Hoi Wout,
   
  Allereerst natuurlijk nog de beste wensen! 
   
  Nadat je over onze online planningstool Tom’s Planner  hebt geschreven, is er weer een boel gebeurd! Er zijn veel nieuwe features bijgekomen en sinds 1 januari is Tom’s Planner ook beschikbaar in het Nederlands. 
   
  We hebben inmiddels bijna 100k gebruikers en het werd tijd dat Tom’s Planner vertaald ging worden. Inmiddels is de tool beschikbaar in het Nederlands, Duits en Frans, binnenkort volgen ook Spaans, Italiaans en Portugees. Later dit jaar zullen ook Chinees en Japans volgen!
   
  Projecten kunnen dus vanaf nu helemaal in het Nederlands gepland worden en internationale projectteams zullen nu nog makkelijker samen aan één planning kunnen werken.
   
  Het zou super zijn als jullie deze informatie met jullie lezers willen delen! Extra informatie kun je vinden op onze blog of in het persbericht.
   
  Hartelijke groet,
   
  Tom 
   
  Founder of Tom’s Planner

 • tom says:

  Hoi Wout,
   
  Allereerst natuurlijk nog de beste wensen! 
   
  Nadat je over onze online planningstool Tom’s Planner hebt geschreven, is er weer een boel gebeurd! Er zijn veel nieuwe features bijgekomen en sinds 1 januari is Tom’s Planner ook beschikbaar in het Nederlands. 
   
  We hebben inmiddels bijna 100k gebruikers en het werd tijd dat Tom’s Planner vertaald ging worden. Inmiddels is de tool beschikbaar in het Nederlands, Duits en Frans, binnenkort volgen ook Spaans, Italiaans en Portugees. Later dit jaar zullen ook Chinees en Japans volgen!
   
  Projecten kunnen dus vanaf nu helemaal in het Nederlands gepland worden en internationale projectteams zullen nu nog makkelijker samen aan één planning kunnen werken.
   
  Het zou super zijn als je deze informatie met je lezers wilt delen! 
   
  Hartelijke groet,
   
  Tom 
   
  Founder of Tom’s Planner

Laat een reactie achter

/* Push Social to Analytics */