Tweet Digest: bundelt Tweets per dag

Het volgen van veel Twitteraars maakt het wel eens lastig om Tweets van bepaalde personen te volgen. Tweet Digest van Stream Spigot kan daar bij helpen.  Tweet Digest bundelt Tweets van publieke Twitter lijsten of geselecteerde Tweeps van de afgelopen dag (per middernacht GMT) op een webpagina of in één feed bericht.

Hoe werkt Tweet Digest

Stream Spigot: Tweet DigestTweet Digest maakt één bericht van alle Tweets per dag van opgegeven personen of Twitter lijst. Tweets die anders ondergesneeuwd zouden raken in de stroom van andere berichten op Twitter. De berichten van de laatste dag kun je bekijken op Stream Spigot zelf. Je kunt je ook via een feed abonneren zodat de berichten als digest in je feed reader verschijnt. Jammer genoeg kunnen alleen Twitterlijsten of Tweeps worden toegevoegd die publiekelijk toegankelijk zijn. Het tijdstip waarop Tweet Digest dagelijks begint met bundelen (middernacht GMT) is niet zelf instellen.

Een snelle en makkelijke aanvulling

Tweet Digest is een aardige aanvulling om bepaalde Twitterberichten er net even op een andere manier uit te lichten. Er zijn meer manieren om berichten te bundelen. Handig aan Tweet Digest is vooral dat het snel te gebruiken is. Het is een kwestie van lijstnaam of gebruikersnamen invullen en eventueel aan een feed reader toevoegen. Verder niets. Maak zelf een Tweet Digest aan of bekijk @Wout, @Leerentveld en @Lifestreamen als Tweet Digest.

Stream Spigot pagina

Discussieer mee!

Geen reacties op "Tweet Digest: bundelt Tweets per dag"

Er zijn nog geen reacties op deze post, laat nu een reactie achter.

Laat een reactie achter

/* Push Social to Analytics */