Crowdbooster ondersteunt nu naast twitter ook Facebook Pages

Maart dit jaar werd Crowdbooster gelanceerd en zijn er via Lifestreamen heel wat private beta accounts weggeven. Twee maanden na de lanceerdatum komt Crowdbooster met een vervolg op twitter analytics. Namelijk analytics voor je facebook page. 

Welke Facebook analytics biedt Crowdbooster?

Er worden een aantal mooie features geboden, denk daarbij aan:

  • Hoeveel mensen hebben je artikelen gelezen, gedeeld, geliked of op gereageerd
  • Hoe verloopt de groei van het aantal fans over tijd
  • Wie zijn je topfans, op basis van likes, delen, of geven van commentaar.

Crowdbooster Facebook

Hoe werkt het?

Zeer eenvoudig, heb je reeds een Crowdbooster account dan kun je via oAuth connecten met je fanpage. Heb je nog geen Crowdbooster, meldt je dan eerst aan bij Crowdbooster. Het duurt ongeveer 24 uur voordat de Facebook data is geladen.

Een invite voor Crowdbooster ontvangen?

Via dit blog kunnen zich nog maximaal 200 personen aanmelden. Mocht dit niet werken, hieronder worden ook veel invites aangeboden. Meer informatie over Crowdbooster voor twitter vindt je in mijn vorige artikel.

 

 

Discussieer mee!

3 reacties op "Crowdbooster ondersteunt nu naast twitter ook Facebook Pages"

Laat een reactie achter

/* Push Social to Analytics */