Iphone app voor Greplin, een plugin op je hersens

Onthouden van dingen is onzin. Met Greplin en een Iphone is het onthouden van zaken echt overbodig geworden. Eerder verscheen op lifestreamen al een uitgebreide review van Greplin “The searchbar for your life”. Vorige week is de Iphone app gelanceerd.

Google als extern geheugen

Gedurende mijn werkende leven laat ik digitale sporen na, heb ik inmiddels zo’n 190.000!! artikelen kunnen lezen via Google Reader, houdt ik consistent mijn Agenda bij, sla ik belangrijke files op in Dropbox, wordt Twitter gebackupped, log ik mijn bookmarks in Delicious en laat ik sporen na op Facebook en last but not least, verstuur ik een groot gedeelte van mijn mailtjes via Gmail.

greplin Iphone

Kortom, als ik een eerder gelezen artikel of iets persoonlijks wil terugvinden gebruik ik tegenwoordig Greplin. Joost Stein Bisschops schreef op Frankwatching een uitgebreid artikel over “Google als extern geheugen”.

Greplin op de Iphone

Sinds Greplin op de Iphone beschikbaar is, staat deze op mijn homescreen van de Iphone en is de shortcut naar de mobiele site vervangen. Voor Android en andere mobiele devices is het dus even afwachten of de mobiele site gebruiken.

greplin iphone openings scherm

Greplin uitproberen?

Direct na de lancering van Greplin, waren er al teveel aanmeldingen. Gebruik deze link naar Greplin om je aan te melden, dan unlock je en voor jezelf extra diensten en voor de auteur van dit artikel.

Discussieer mee!

Geen reacties op "Iphone app voor Greplin, een plugin op je hersens"

Er zijn nog geen reacties op deze post, laat nu een reactie achter.

Laat een reactie achter

/* Push Social to Analytics */