Tooltip: Bespaar tijd met het beheren van diverse social media kanalen

Nutshellmail maakt het eenvoudig om diverse social media kanalen te monitoren door periodiek een mailtje te krijgen met alle updates. Dit is zowel zakelijk als privé erg handig. Voor webcare doeleinden minder geschikt, management rapportage zou wel kunnen.

Waarschijnlijk kost het bijhouden van alle sociale netwerken als Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare locaties en Youtube vrij veel tijd of wordt je overspoeld met notificaties. Vanaf nu hoeft dat niet meer. Nutshellmail biedt dit in één handig overzicht per mail.

Zelf bepalen wat je wanneer ontvangt

NutshellMail settings

Ondersteuning van diverse social media kanalen

NutshellMail services

Instellingen per social media kanaal (Twitter)

Nutshellmail Twitter settings

Instellingen per social media kanaal (Facebook)

Nutshellmail Facebook settings

Direct reageren vanuit de ontvangen email

Het is mogelijk om vanuit het Dashboard, direct een mail met overzicht te versturen. In de mail zitten de verzochte updates, met direct de mogelijkheid om vanuit je (g)mail interface te reageren, te liken, te posten of welke interactie er ook mogelijk is.

Nutshellmail email

Reageren kan vanuit de interface van Nutshellmail

Conclusie

Voor privé gebruik verwacht ik niet dat mensen gaan zitten wachten op een email update van Facebook, deze wordt door menigeen continue via de mobiel bekeken. Youtube of LinkedIn lenen zich wellicht beter hiervoor. Voor zakelijke gebruikers is dit een handige tool om collega’s eenvoudig inzage te geven in de social media activiteiten van een merk.

Discussieer mee!

Een reactie op "Tooltip: Bespaar tijd met het beheren van diverse social media kanalen"

Laat een reactie achter

/* Push Social to Analytics */