Grote upgrade voor foursquare expertise badges in Nederland

De nieuwe foursquare badges in Nederland komen nog maar mondjesmaat uit. Voor veel Foursquare gebruikers groeit de lijst met badges niet meer zo snel. Daarmee is het gamification effect voor velen weg. Wellicht dat deze upgrade van Foursquare daar verandering in gaat brengen. 

24 nieuwe expertise badges

De nieuwe badges zijn een upgrade van de bestaande Foursquare badges. Het is mogelijk om tot 8 maal toe de nieuwe badges te verkrijgen. Daarmee moet je jezelf toch echt als expert kunnen onderscheiden. Rechts onderin het hoekje staat dan een getal voor het aantal maal dat je deze badge hebt vrijgespeeld. Het betreft de volgende badges:TrophyCase

 • Don’t Stop Believin’
 • Jetsetter
 • Zoetrope
 • Pizzaiolo
 • Warhol
 • Monkey Bars (formerly Babysitter)
 • Dog’s Best Friend
 • Swimmies
 • Great Outdoors
 • Ski Bum
 • Bookworm
 • 7-10 Split
 • Fresh Brew
 • Fixer Upper
 • Handmade Hero
 • Fried Check-in
 • Vinyl
 • Wino
 • Triple Play
 • Baker’s Dozen
 • Greasy Spoon
 • Herbivore (nieuw)
 • Hot Tamale (nieuw)
 • Bento (nieuw)

Vrijspelen van expertise foursquare badges

Het vrijspelen van de zogenaamde expertise badges was vrij eenvoudig, bezoek 3 verschillende of 5 maal dezelfde locatie die was getagd met een specifiek woord. De regels zijn nu een beetje gewijzigd. Voor bijvoorbeeld de Pizzaiolo badge moest je 20 maal in gechecked zijn in een pizzaria, dat zou maal 8 wel erg veel worden. Daarom is de regel iets aangepast en gelden de volgende regels:

 • Level 1: 5 maal inchecken op zelfde plek of 3 verschillende locaties met dezelfde tag / categorie
 • Level 2: 5 maal inchecken op een nieuwe plek met dezelfde tag/ categorie
 • Level 3+: 5 maal inchecken op een nieuwe plek met dezelfde tag / categorie voor iedere nieuw level

3 nieuwe badges

Met het lanceren van deze upgrade zijn er ook nieuwe badges gelanceerd;  de Herbivore Badge (voor vegetariers), de hot Tamale Badge (mexicaans eten) en Bent Badge (sushi lovers).herbivore bento hot tamale Badges

Geef je waardering, door dit artikel te delen

_________________________________________________________________________________

Discussieer mee!

3 reacties op "Grote upgrade voor foursquare expertise badges in Nederland"

Laat een reactie achter

/* Push Social to Analytics */