Sonar.me blaast Foursquare nieuw leven in

Laten we eerlijk zijn, Foursquare gaat vervelen na een poosje. Iedere keer inchecken op dezelfde locatie,weinig nieuwe badges en de strijd om het burgermeesterschap heb je opgegeven. “Sonar.me” geeft Foursquare gebruikers een nieuwe impuls. Door via Sonar.me in te checken op de Foursquare locaties, kun je direct zien wie er nog meer is en welke relatie jij tot diegene hebt.

Inchecken op Foursquare, Twitter of Facebook met Sonar.me

Door de Sonar.me app te gebruiken, kun je inloggen op Foursquare locaties en zien wie er nog meer is op die locatie. So far so good. Interessante aanvulling is echter de mogelijkheid om te zien welke relatie jij hebt tot diegene die ook op die plek aanwezig is.

Check de aanwezigen via Twitter, Facebook, Foursquare of LinkedIn

Door een profiel aan te maken op Sonar.me en twitter, LinkedIn, Facebook en Foursquare te connecten is Sonar.me in staat te vertellen wie de shared connecties zijn van de aanwezigen. Of diegene Sonar.me nu wel of niet gebruikt. Je krijgt direct te zien hoeveel shared connectsions je hebt per kanaal.

sonar_me1sonar_me 3Sonar_me

 

 

 

 

Laat weten dat je er bent

Als je die informatie eenmaal weet, is het handig direct contact te leggen. Hiervoor maakt Sonar.me gebruik via Twitter. Je kunt direct een tweet sturen naar diegene en aangeven dat je er bent.

Download Sonar.me via Itunes

Sonar.me is gratis te verkrijgen via Itunes en er wordt hard gewerkt aan versies voor andere toestellen.

Wacht! ga niet weg vóór je mening te delen

Ken jij nog meer Foursquare apps die Foursquare nieuw leven inblazen, laat het weten!

_______________________________________________

 

 

Discussieer mee!

22 reacties op "Sonar.me blaast Foursquare nieuw leven in"

Laat een reactie achter

/* Push Social to Analytics */