Handige cheat tool om Foursquare badges te unlocken

Dacht je alle Foursquare badges al in bezit te hebben? Met deze cheat tool ontdek jij de badges die je nog niet hebt en krijg je tevens tips hoe en waar je ze kunt unlocken. Lees hier hoe je met jouw Foursquare profiel gepersonaliseerde Foursquare cheats kunt krijgen via onemorecheckin.com.

Onemorecheckin is ontwikkelt tijdens Foursquare Hackaton in het najaar van 2011. Er zijn een behoorlijk aantal nieuwe tools ontwikkelt, lees hier de opvallendste tools.

In één oogopslag je persoonlijke cheats met OneMoreCheckin

Met Onemorecheckin wordt je Foursquare profiel uitgelezen. Binnen enkele seconden ontvang je tips over welke badges je op welke manier kunt krijgen. Zie het screenshot hieronder.

Het kaartje aan de rechterzijde laat zien waar bij jou in de buurt de specifieke locaties aanwezig zijn. In mijn geval hoef ik alleen maar bij bakker Miltenburg in te checken om de “Just Dessert” Foursquare badge te unlocken.

onemorecheckin

 

Mooie visuele weergave van de checkins van je vrienden

Arrivals is een recht toe recht aan weergave van de checkins van je vrienden. Denk jij met weemoed terug aan het blauwe vertrekbord op Utrecht CS, misschien is dit een alternatief.

Arrivals Foursquare

Voor de Harry Potter fans

Na de Harry Potter badge is er ook een Magic Muggle klok ontwikkeld. Deze klok laat de checkins van vrienden zien verdeeld over diverse categorien. In de avond en in het weekend heeft de klok een andere lay-out.

Magic Muggle Clock

Wacht! ga niet cheaten vóór je mening te delen

Ken jij nog meer Foursquare tools, laat het weten!

_______________________________________________

Discussieer mee!

9 reacties op "Handige cheat tool om Foursquare badges te unlocken"

Laat een reactie achter

/* Push Social to Analytics */