Zet in je agenda, 2 februari 2012 nieuwe Foursquare badges unlocken

Voor de verzamelaars van Foursquare Badges, zet 2 februari in je Agenda. Één van de populairste badges van 2011 is weer te unlocken. De foursquare groundhog day badge werd in 2011 op 1 dag bijna 28.000 maal unlocked. Alleen op 2 februari kun jij deze badge unlocken.

Unlocken van de groundhog day badge

De groundhog day badge is wereldwijd te unlocken door een paar éénvoudige stappen te doorlopen

  • Volg VisitPA op Foursquare.
  • Op Groundhog Day 2 february (Amerikaanse tijd) check in en noem “groundhog” in je bericht.
  • Je ontvangt de Badge met deze unlock text:

If Punxatawney Phil could thank you for checking in with PA this Groundhog Day, he surely would. Alas, he is tied up with his annual prognosticating responsibilities. Go to visitPA.com to see if he caught a glimpse of that infamous shadow.

Voor de skiërs, Foursquare Audi Winter Ride badge 2012

audi-winter-ride

 

Zeer eenvoudig te behalen, check 2 keer in op een loactie getagged als “ski area” of gecategoriseerd als “ski area”.en volg Audi op foursquare. Met de Audi winter ride badge  krijg je ook 20% op Audi accessoires op audi-collection.com.

 

 

Cheesburger frame boiled badge

Flame Broiled Cheeseburger badge

Deze expertise badge is eenvoudig te behalen door vijf maal in te checken in een hamburger tent, of in drie verschillende hamburger tenten. Level 2 kun je unlocken na vijf verschillende hamburger tenten.  burger spot five times or at three different ones.

 

 

Wacht! ga niet weg vóór je mening te delen

Ken jij nog meer Foursquare badges die makkelijk te behalen zijn, laat het weten! Houdt dit blog in de gaten, binnenkort een zeer handige tool om te ontdekken welke badges jij persoonlijk eenvoudig kunt halen.

_______________________________________________

 

 

Discussieer mee!

6 reacties op "Zet in je agenda, 2 februari 2012 nieuwe Foursquare badges unlocken"

Laat een reactie achter

/* Push Social to Analytics */